Geberit Monolith – elegantní výměna staré toalety

Geberit vyvinul nový sanitární modul pro toalety, který je možné nainstalovat pouze za minimálních stavebních úprav. Montáž je jednoduchá a rychlá. Geberit Monolith dodá koupelně moderní vzhled díky tomu, že splachovací nádržka je skrytá za sklem. Vzhledem ke svým vlastnostem a elegantnímu designu je perfektní alternativou k toaletám s viditelnou splachovací nádržkou.

Monolith černý Monolith

Inovace ve službách elegance

Když je potřeba vyměnit starou toaletu, obvykle se použije běžně dostupný model tradiční toalety s viditelnou nádržkou. Proto přichází Geberit s elegantní alternativou. Geberit Monolith je sanitární modul nejnovější generace, který posouvá vzhled toalet radikálně dopředu. Jako alternativa staromódních klozetů s viditelnou splachovací nádržkou působí na rozdíl od nich v koupelně stylově a harmonicky. Geberit Monolith je vhodný do každé koupelny a může vyrovnat i stavební nerovnosti. Také při napojení na kanalizační potrubí je flexibilní, přičemž nezáleží na tom, zda je umístěno v podlaze, nebo ve stěně.

iF Product design award iF product design award je prestižní cena, která se uděluje za průmyslový design již od roku 1953. O vítězích rozhoduje mezinárodní komise odborníků. Toto ocenění je známkou vynikající a osvědčené kvality.

Přehled výhod

  • Kompatibilita
    Geberit Monolith je možné napojit na stávající kanalizační a vodovodní potrubí bez zásahů do stavební konstrukce. Žádné vysekávání starých obkladů, kladení nových obkladů, žádné nečistoty.
  • Flexibilita
    Geberit Monolith je vhodný pro každou stavební situaci. Jeho konstrukční řešení se snadno vyrovnává se stavebními nepřesnostmi.
  • Vysoká kvalita
    Sanitární modul je vyroben z vysoce kvalitních materiálů jako jsou bezpečnostní sklo a hliník.
  • Snadná údržba
    Přímý přístup ke všem ventilům zaručuje snadný servis.
  • Univerzálnost
    Geberit Monolith je kompatibilní s mnoha typy závěsných i stojících WC mís a také s Geberit AquaClean 8000/8000plus.

Geberit Monolith je možno vidět u nás v koupelnovém centru. Zde Vám pak můžeme vše podrobně vysvětlit a předvést. Samozřejmostí je, v případě zájmu o tento produkt, odborná montáž naším vyškoleným montérem.