Multiplex Trio F a Rotaplex Trio F

Vanové soupravy Multiplex Trio F a Rotaplex Trio F od Viega umožňují zcela nový způsob naplnění vany vodou: zespodu. A to zcela nehlučně.

Zřetelné oddělení přítoku a odtoku vody

Ze začátku naplňování vytváří přítok vody fascinující hvězdici vodních paprsků. Jak Multiplex Trio F tak i Rotaplex Trio díky své nové konstrukci zaručují potřebnou míru hygieny: Přítok a odtok jsou od sebe zřetelně odděleny různými výškami (viz grafika níže). Pojistka zpětného toku, která je zde umístěná, zajišťuje čisté poměry a ještě zvyšuje bezpečnost podomítkového trubkového přerušovače, certifikovaného podle DVGW(reg.č. DW-6302BT0366), který je obsažen v rozsahu dodávky.

multiplex-trio-f-badewannen-zulauf_360x

Při případném výskytu podtlaku v rozvodovém systému trubkový přerušovač přívodem vzduchu přeruší vodní sloupec. Spolehlivě to zabrání zpětnému nasání užitkové vody do systému pitné vody. Požadavky normy DIN 1988 část 4 (konstr.typ A2) a DIN-EN 1717 (bezpečnostní zařízení DB) jsou tak víc než splněny.

 rd_NH_Strahlbild_174x160  rd_NH_Wasser_Querschnitt_174x160_rdax  rueckflussverhinderer_174x160_rdax
Obrazec vodních paprsků vanové soupravy Rotaplex Trio F od firmy Viega pro naplnění vany zespodu Rotaplex Trio F v průřezu Pojistka zpětného toku, umístněná v připojovacím oblouku, zajišťuje v kombinaci s trubkovým přerušovačem v přítoku zabezpečení Multiplex Trio F případně Rotaplex Trio F

 

Malá montážní výška

Konstrukce pod vanou je přitom kupodivu nízká, se svojí výškou 10 cm (Rotaplex Trio F) případně 11 cm (Multiplex Trio F) nemá žádný zvýšený požadavek na místo. Potřebné nářadí je obsahem dodávky.

Multiplex Trio F a Rotaplex Trio F lze kombinovat se všemi designovými rozetami ze známého programu vanových souprav. Stejně tak i s elektronicky řízenou soupravou Multiplex Trio E vanového přítoku, odtoku a přepadu, která vanu na stisknutí tlačítka zcela automaticky naplní.

<iframe width=“420″ height=“315″ src=“http://www.youtube.com/embed/OrbgMq3_oNE“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>